Алексей Петров няма нищо общо със съставянето на правителството и

...
Алексей Петров няма нищо общо със съставянето на правителството и
Коментари Харесай

Спешно махат главния секретар на МВР - не работел с министъра

" Алексей Петров няма нищо общо със съставянето на държавното управление и името му даже не е било споменавано в диалозите с ГЕРБ ", зарече се още ротационният министър председател

Правителството ще освободи основния секретар на Министерство на вътрешните работи, заяви преди малко на ексклузивен брифинг в Министерски съвет министър председателят Николай Денков. По думите му Петър Тодоров не се справял с работата, а решението за рокадата било взето със глоба от вицепремиера Мария Габриел. 

Днес Министерски съвет заседава поради убийството на Алексей Петров, с цел да набележи ограничения, с които да парира напрежението в страната. Притеснението е, че може да избухне гангстерска война в идващите дни.

Още в сряда ще бъде импортиран отчет в Министерския съвет за промяната на Тодоров и решението ще бъде платено на президента Румен Радев за автограф. Тодоров бе назначен в Министерство на вътрешните работи от служебните кабинети на Радев и бе апетитен от политиците от ПП-ДБ като образец по какъв начин президентът е овладял службите.

" Има образци за неприятната работа на Тодоров и те ще бъдат включени в отчета за промяната му ", изясни през днешния ден Николай Денков.

" Алексей Петров няма нищо общо със съставянето на държавното управление и името му даже не е било споменавано в диалозите с ГЕРБ ", зарече се още ротационният министър председател. Той бе безапелационен, че в никакъв случай не е виждал Петров отвън общи срещи, на които той е взел участие като представител на ССИ.

Според разбора на държавното управление убийството на Алексей Петров не е обвързвано с други знакови убийства. Анализират се обаче дейностите ме в ДАНС, бизнеса, връзка с закононарушения. Денков обаче акцентира, че Алексей Петров се и чувствал в сигурност и даже охранителите му не били експерти.

Министерство на вътрешните работи ще разшири съглашението си с прокуратурата за координационен механизъм с тежките закононарушения против личността и корупцията.

На съвета при Денков били набелязани и ограничения за профилактика на нарушители, тъй че да знаят, че са следени и да не правят закононарушения.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР