Алексей Петров е много умен и прекалено доверчив.“ Това заяви

...
Алексей Петров е много умен и прекалено доверчив.“ Това заяви
Коментари Харесай

Алгафари: Алексей Петров не е архитектът на „сглобката“ в правителството

„ Алексей Петров е доста интелигентен и прекомерно лековерен. “ Това съобщи пред bTV Нидал Алгафари, някогашен медиен консултант на Алексей Петров. И описа случаи на мощно предоверяване на защитата си.

На 7 юли 2011 година Алексей Петров е повдигнат като претендент за президент от група цивилен сдружения и от Инициативен комитет „ Единение и екипност “. Тогава негов медиен консултант става Нидал Алгафари.

„ Подлъгаха го за тази акция, че зад него стоят 200 хиляди помаци, всички под пагон, всички клубове по карате, а то не беше по този начин. Имаше предоверяване. Предоверяваше се много и на защитата си. Един човек с секира потегли да нахлува в къщата му и видях какъв брой непрофесионално бе подредена защитата му. И в този момент се видя какъв брой безсмислена е тя “, съобщи Алгафари. „ Охраната, сложена на нашите политици, е безусловно безсмислена. От охранител от НСО преди години знам, че в случай че стане един обект цел, нищо не може да го избави. Глупости са, че ще го спасят от снайпер или бомба. Петров изцяло е подценил обстановката. “

По думите му Алексей Петров е желал да взе участие в политическия и публичния живот у нас.

„ Алексей Петров искаше да се откачи от предишното и да се качи на нова писта, само че множеството хора, които са в сенките или хората, които са в ъндърграунда, знаят, че остават постоянно млади и не остаряват. Когато си се занимавал с подземния свят, постоянно би трябвало да се направи тънка сметка, че в действителност няма да успееш. При Алексей Петров – единствено това, че е бил сътрудник, който е бил под прикритие, би могло да му се отрази на него “, добави Нидал Алгафари.

Алгафари сподели, че Алексей Петров не е архитектът на „ сглобката “ на актуалното ротационно държавно управление.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР