Алексей Петров е бил предупреден за готвения срещу него атентат,

...
Алексей Петров е бил предупреден за готвения срещу него атентат,
Коментари Харесай

Сензационна версия за убийството на Алексей Петров

Алексей Петров е бил предизвестен за готвения против него атентат, твърди вестник „ Галерия “.
Бизнесменът, учител и някогашен конфиденциален помощник на ДАНС бе погубен от професионален убиец на 16 август в полите на Витоша. Осведомили го, че ще има нападение против живота му и то се чака след 3 до 6 месеца. Само случайността оказва помощ на заговорниците и убийството се реализира по-рано – едвам месец след предизвестието.
Не е загадка, че Алексей Петров бе един от най-осведомените хора в страната и разполагаше със секретна информация на топ равнище. Негови доближени настояват, че той даже се досещал кой е поръчителят на мократа поръчка.
Предупредили го да вземе ограничения за персоналната си сигурност. Той, да вземем за пример, постоянно сменял колите, с които пътувал.
Междувременно все по-упорито се постанова версията, че закононарушението е поръчано и проведено в България. Самият Алексей Петров работеше в отличен синхрон с интернационалните си сътрудници. Неслучайно той бе доста добре признат в Израел, където не одобряват инцидентни хора.
Има нови обстоятелства към убийството на Алексей Петров, настояват източници на Министерство на вътрешните работи. Една от следите, по които са тръгнали проверяващите, е обвързвана с предходните несполучливи покушения против предприемача.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР