Алексей Навални призова за създаване на информационен фронт срещу руската

...
Алексей Навални призова за създаване на информационен фронт срещу руската
Коментари Харесай

Навални призова за информационен фронт срещу Русия в социалните медии

Алексей Навални прикани за основаване на " информативен фронт " против съветската инвазия в Украйна, като лишеният от независимост опозиционен водач съобщи, че резултатите от социологическите изследвания, съгласно които 75% от руснаците поддържат спора, са " неистина на Кремъл ".

В обширна поредност от туитове Навални прикани западните водачи да поддържат масирана осведомителна акция в обществените медии, с цел да се преодолее пропагандата на Кремъл по отношение на нашествието.

" Имаме потребност от реклами и от доста известия ", написа Навални. " Огромната национална антивоенна акция ще стартира с рекламна акция. Двеста милиона проявления дневно, които да доближат два пъти до всеки съветски интернет консуматор. Истории, изявления и известия. В цяла Русия, в градовете и селата. На всеки таблет и всеки телефон ".

Навални прикани Джо Байдън, Борис Джонсън, Урсула фон дер Лайен, Марк Зукърбърг и Сундар Пичай, началник на притежателя на Гугъл - Alphabet, " незабавно да намерят решение за смазване на пропагандата на [Владимир] Путин, употребявайки силата на обществените медии "./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР