Алексей Навални е незаменима личност и сега руснаците трябва да

...
Алексей Навални е незаменима личност и сега руснаците трябва да
Коментари Харесай

Журналист: Руснаците са в шок, търсят нов Навални

Алексей Навални е незаменима персона и в този момент руснаците би трябвало да си търсят нова такава. Самите руснаци са в потрес и почват да търсят опция. За Русия това значи, че се усеща нерешителен. Кремъл вижда, че в обществото има напрежение, има митинги. Това съобщи журналистът Петър Карабоев в ефира на Нова телевизия.

Според него няма да има никакво следствие за гибелта му. „ Русия няма да допусне това да се случи “, безапелационен бе той.

Експертът по интернационална сигурност Искрен Иванов счита, че ще се откри правоприемник на Навални, само че не се знае кой ще е той. „ В Русия има много хора, които към момента не са надигнали глава. Но това няма да промени режима в страната “, разяснява той.

Журналистът Асен Генов цитира думи на самия Навални, в които той споделя, че жена му е по-силна от него. „ Тя има капацитет да го наследи и да сплоти опозицията “, счита Генов.

„ Силата на Навални беше в това, че той се върна в Русия. Той се върна и сподели на руснаците, че е с тях. Вероятно той реши неверно обстановката. Но режимът се беше трансформирал и беше станал доста по-брутален “, съобщи Карабоев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР