Александра Тюркмен - дъщерята на митичния бизнесмен Филип Найденов –

...
Александра Тюркмен - дъщерята на митичния бизнесмен Филип Найденов –
Коментари Харесай

Големите тайни! Дъщерята на Фатик проговори за разстрела на баща си

Александра Тюркмен - дъщерята на митичния предприемач Филип Найденов – Фатик, проговори за първи път за разстрела на татко си. Тя е дизайнер на облекла. Живее сред Ню Йорк и София. Фатик бе едно от имената на прехода, които никой не смееше да изрече.

" Баща ми не е бил съвършеният татко. Доста постоянно беше в чужбина и го нямаше. Майка ми живееше половин година в Щатите, половин година тук. Мечтаех родителите ми да са по-често с мен ", спомня си тя.
-->
" Пандемията беше началото да се върна в България. Любовта беше същинската причина да остана. Тя беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше комплицирана. Отскоро обаче не сме дружно с индивида X ", показа тя пред Мон Дьо в Нова телевизия.

Тя разказа татко си като доста сияен, елементарно експлозивен и грижлив човек.

" В моите очи той към момента е тати. Той е най-хубавият татко, което е надалеч от истината. Защото той не беше от бащите, с които учите писмеността или те разхожда в парка. Такова нещо не е имало. Поради загубата съм развила върховен фанатизъм по отношение на неговата персона ”, уточни тя.

Тя си спомня до най-малката детайлност деня на гибелта на Фатик. " Навън валеше. Аз изпаднах в една доста тежа нервност, тъй като ми даваха валериан. Спомнях си по какъв начин се прибирах у дома, имаше вестници с първа страница: " Най-малко 30 патрона в тялото на Фатик ". Избеснявах, късах, хвърлях ", описа тя.

" Почнаха да ме подиграват децата в учебно заведение. Говореха ми, че татко ми е погубен, тъй като е пренасял някакви неща, смееха ми се на семейството, подиграваха ми се: " Сега с каква каруца ще те вземе татко ти ", тъй като знаеха, че кара най-новите коли ", сподели тя.

" Когато татко ми го убиха, ми споделиха: " Не казвай на сестра ти ". И аз една седмица виждах сестра ми всеки ден и, когато ме питаше " Къде е тати ", аз се правех, че нищо не знам. Даже сега ми е мъчно, като се замисля по какъв начин 11-годишно дете е изгубило татко си, ти му казваш: " Не казвай нищо ", показа тя.

По думите на Александра в никакъв случай не ѝ се е налагало да върви с защита, даже когато татко ѝ е бил жив. Семейството е имало водачи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР