Александра Сърчаджиева полага всички възможни усилия, за да продължи напред

...
Александра Сърчаджиева полага всички възможни усилия, за да продължи напред
Коментари Харесай

Ето какво прави Алекс след смъртта на Ласкин СНИМКИ

Александра Сърчаджиева поставя всички вероятни старания, с цел да продължи напред след гибелта на Иван Ласкин. Актрисата бе видяна в столичен мол от четец на БЛИЦ.

Тя и дъщеричката й от починалия актьор са напълнили голям плик с играчки от магазин на партерния етаж в комерсиалния център. Сърчаджиева по всевъзможен метод се пробва да разведри детето си от скръбта. " Алекс нямаше грим. Лицето й не бе по никакъв начин ведро, само че си проличава, че се държи поради София. Момиченцето обаче пък се усмихваше поради новата си облага ", споделя читателят. Двете напуснали магазина и се отправили в незнайна посока очевидно към различен търговски обект.

Въпреки аленото си яке Сърчаджиева не е свалила траура. Под него се подавали черни облекла, които пък са в синхрон с меланхоличната страст, изписана на лицето й.

Иван Ласкин умря на Богоявление - 6 януари, откакто прекара много време в болница, чакайки за чернодробна трансплантация. На поклонението пред тленните му остатъци пристигнаха доста известни персони и другари на актьорът, който бе прочут с острия си разум, злия си език и огромния си гений. След гибелта му Алекс остава сама, дружно с детето си. Майка й - Пепа Николова, умря преди години, а татко й - Йосиф Сърчаджиев не желае да има общо с нея, с изключение на фамилното им име.

Актрисата не е отменила нито едно от участията си в театъра. Публиката я приветства шумно след всяко зрелище, с цел да й даде мощ да продължи напред, колкото и да боли.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР