Александра Петканова опроверга слуховете от последните дни, че пак се

...
Александра Петканова опроверга слуховете от последните дни, че пак се
Коментари Харесай

Ето как Алекс Петканова показа, че още е с мъжа си

Александра Петканова опроверга слуховете от последните дни, че отново се е разделила с мъжа си . Манекенката сподели домашна фитнес подготовка със сина си Габриел, а на назад във времето се вижда брачна половинка й, който шета в кухнята. Той носи фланелка с надпис „ протест “, само че явно не се бунтува против домакинските отговорности в баровската къща в затворения комплекс край София, видя Hotnews.bg. Семейството от време на време пуска фитила, че завършва, само че по-късно скоростно се събира за да прилапа нов спонсор, който да популяризира посредством тях в обществените мрежи.

Помните какъв брой протяжно беше късането им поради това, че не могат да разделят жилището и да се схванат кой носи повече пари в фамилията им. В началото на годината лудият кореспондент Даниел Петканов загатна, че в живота му предстоят огромни промени и съобщи, че се надява всичко да е за положително.

Той не разкри повече, само че една от версиите е, че той и моделката са се разделили. Намеците в тази тенденция не липсват. Последната им обща фотография е чак от началото на декември предходната година. Тогава те са се снимали с доктора, който им направи прословутите ринопластики.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР