Александра Гърдева вече си има нов приятел, при това далеч

...
Александра Гърдева вече си има нов приятел, при това далеч
Коментари Харесай

Алекс от `Ергенът` си хвана 17 години по-младо гадже

Александра Гърдева към този момент си има нов другар, освен това надалеч по-млад от нея. Става въпрос за брата на фолк певицата Лидия, който е едвам на 18 години.

Психотерапевтката, която сега се изявява като инфлуенсърка и популяризира облекла, парфюми, храна, заведения и козметика, навърши 35 тази пролет. 
                             

Това, несъмнено, надали е спънка за чаровната изкусителка да се влюби в 17 години по-младия от нея Живко, имайки предви ослепителната ѝ усмивка, с която несъмнено е завладяла младия мъж. Подозрението ни се зароди от тяхна обща фотография, която се появи в мрежата. На нея двамата са прегърнати и с тил към фотообектива.



Според " Блиц " Алекс е в компанията точно на Живко, който тази година бе зрелостник, а дама на бала му беше неговата сестра, която пък неотдавна е интимна с сътрудника си Наско Колев.

Това изяснява близостта на Алекс и Лидия, която се следи от известно време. Двете прекарват лятото дружно край морския бряг и най-вероятно точно чалга дивата е срещнала брат си със звездата от " Ергенът ". А дали ги е сватосала и сред Алекс и Живко в действителност се е зародило освен това от другарство, можем единствено да гадаем.

Още след края на предаването Алекс призна в персоналния си инстаграм профил, че е подготвена за нова обич и че просто чака тя да се появи.

А дали я е намерила в лицето на въпросния юноша, времето ще покаже.
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР