Александра Фейгин се класира за волната програма при жените на

...
Александра Фейгин се класира за волната програма при жените на
Коментари Харесай

Фейгин се класира за волната програма

Александра Фейгин се класира за волната стратегия при дамите на шампионата по фигурно пързаляне на Игрите в Пекин. 19-годишната Фейгин беше оценена с 59.16 точки (32.36 точки за механически детайли и 26.80 точки за съставни елементи на програмата), което е нейно най-хубаво достижение за сезона. Това я класира на 23-ото място, а 24 фигуристки продължаваха напред от общо 30 участнички.

Саша изигра съчетаниет си по музиката от кино лентата на Чарли Чаплин " Светлините на рампата ".

Тя извърши чисто всичките си скокове - двоен аксел, композиция троен дебелак - троен дебелак, както и троен ритбергер.

" Съвсем спокойна излязох, не се притеснявах, което беше много необичайно, атмосферата подготвя. Показах това, за което упражнявах. Просто си споделих, че най-сложното мина и в този момент би трябвало да покажа най-хубавото от себе си, не поради някой различен, а поради мен. Исках най-сетне през този сезон да изиграя късата стратегия. Надявам се да мога да се настроя още веднъж за четвъртък, там към този момент е по-тежко, тъй като е волната стратегия, само че се веселя, че съумях да се класирам ", сподели 19-годишната Фейгин след осъществяването си пред Българска национална телевизия.

С най-хубав резултат приключи Камила Валиева от Руския олимпийски комитет. Нейното комбиниране беше оценено с 82,16 точки. След нея е сънародничката ѝ - международната шампионка Анна Шчербакова с 80,20, а трета се подреди японката Каори Сакамото със 79,84 точки.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР