Александър Везенков изигра най-добрия си мач от началото на сезона

...
Александър Везенков изигра най-добрия си мач от началото на сезона
Коментари Харесай

Везенков изигра най-силния си мач за Сакраменто при драматична победа над Лейкърс

 Efbet2023 Horizontal
Александър Везенков изигра най-хубавия си мач от началото на сезона в НБА на Съединени американски щати и Канадапри триумфа на Сакраменто Кингс със 132:127 против Лос Анджелис Лейкърс след продължения. Българският баскетболист изигра общо 18 минути и приключи мача с 11 точки, 4 битки и 1 асистенция, като беше прецизен в основни моменти от срещата.

28-годишното крило осъществя четири стрелби от 10 опита, в това число 2/6 от тройката, като вкара и единственото си осъществяване от фал.

Над всички за Кингс бе Де`Арън Фокс с 37 точки и 8 асистенции. Малик Монк се включи с 22 пункта от пейката, а Домантас Сабонис осъществя постоянния си дабъл-дабъл - 12 точки и 15 битки.

За Лейкърс Антъни Дейвис приключи с дабъл- дабъл от 30 пункта и 16 овладени топки, а Леброн Джеймс, който означи тъкмо 20 години от първия си мач в НБА, който още веднъж беше против Сакраменто, също се регистрира с дабъл-дабъл, като бе на косъм от трипъл-дабъл - 27 точки, 15 битки и 8 асистенции.

Двата отбора направиха здрав конфликт, като домакините имаха преднина от 15 точки в средата на втората част, само че Лейкърс съумяха да се върнат в мача и даже поведоха с 5 в последната четвъртина, а Леброн вкара мача в продължение с панер 13 секунди преди края. В добавените пет минути Малик Монк бе над всички и наниза 12 точки за Кингс, с цел да донесе втория триумф на отбора през сезона.

За Сакраменто следва посещение на Голдън Стейт Уориърс в четвъртък заран българско време, до момента в който Лейкърс приема Орландо Меджик във вторник в 4:30 часа след среднощ наше време. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР