Александър Паталенски е шофьорът, катастрофирал пред КАТ-Пловдив след употреба на

...
Александър Паталенски е шофьорът, катастрофирал пред КАТ-Пловдив след употреба на
Коментари Харесай

Дрогираният шофьор от двора на КАТ- компютърен специалист с школа за индийски танци

Александър Паталенски е водачът, аварирал пред КАТ-Пловдив след приложимост на амфетамин, откри TrafficNews. 49-годишният мъж ще остане в историята като индивидът с най-краткотрайна регистрация на автомобил. Освен този, мъжът държи още антирекорди като собственик на 63 акта със съответните наказателни постановления и още 25 фиша за превишена скорост. Залавян е два пъти да кара под влияние на алкохол – през 2018 и 2022 година, наказан условно и е с отнета брошура.
Прочетете още
Откриваме, че в профила си в обществените мрежи Паталенски не крие влечението си към наркотичните субстанции. Публикува фотоси, на които се изобразяват визии, свързвани с въздействието на тежки вещества. Освен това е разгласил селфи със дреха, носеща надпис „ Легализирайте я “. Последното е отпратка към пословичното обръщение „ Legalize it”, употребявано от употребяващите марихуана в страни, където тя е незаконна.

Паталенски се разказва разведен, който търси " своята Муза - да му вдъхне Живот още веднъж ".



Противно на амплоато, което употребява със Facebook, профилът му в платформа за кандидатстване за работа показва Александър като човек с впечатляващ учебен път. Той е ученик на Математическата гимназия в Пловдив. През 1997 се дипломира в „ Технически университет “ в София. Паталенски се показва с богат опит на софтуерен и хардуерен инженер, музикален продуцент и откривател.

Нарушителят от КАТ има още едно любопитно занятие - притежател е на школа за образование по индийски танци „ Натараджа “. Мъжът има записана на негово име и компания за импорт и разпространяване на игрални уреди за хазартни игри.



От през днешния ден обаче 49-годишният компютърен инженер остава в историята като индивидът дръзнал да се появи в КАТ за регистрация на отнета брошура дрогиран до безсрамие. Пред служителите на реда там той крещял, че желае да постави завършек на живота си.

Припомняме, че последно номерата му били свалени през февруари поради шофиране в нетрезво положение. В деня, в който наказването изтича, той отива в КАТ, където държанието му буди съществени подозрение в чиновниците. След като бива обвинен, е изпратено предизвестие до дежурните екипи. Те предизвикват инспекция, която завършва с злополука и зрелищен арест.

Предстои на Паталенски да му бъдат повдигнати още три обвинявания за безчинство с особена смелост, за несъблюдение на полицейско предписание. Наред с присъдата, която ще получи, той ще би трябвало да излежи и остатъка от предходното си наказване.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР