Александър Невзоров*Не можем да кажем, че всичко вече е еднозначно

...
Александър Невзоров*Не можем да кажем, че всичко вече е еднозначно
Коментари Харесай

Невзоров: Изкуственият интелект разкри двойниците на Путин – мощен удар по репутацията на людоеда

Александър Невзоров*

Не можем да кажем, че всичко към този момент е еднопосочно потвърдено, само че версията за съществуването на " двойници " на Путин беше подкрепена и още веднъж разцъфтя. Арбитражът по този внимателен въпрос беше поверен на така наречен изкуствен интелект.

Завалията ИИ стартира да нервничи и дълготрайно да се почесва по всичките си невронни мрежи, само че призна, че

по редица параметри има основни разлики

сред " Путин от парада на 9 май ", " Путин в Мариупол ", " Путин на Кримския мост ".

Анализът на гласовите, пластичните, мимическите, възрастовите характерности на персоната е трудоемка работа, само че не и комплицирана. По този въпрос може да се доверим даже на ИИ. (Такъв разбор може да се направи и от човешки екип – той би трябвало да включва тридесетина доста квалифицирани експерти: физиолози, анатоми, антрополози, логопеди и прочие За приемане на безапелационни резултати ще му е нужна към година.)

Забавно е, че за проучването са взети

не просто щъкащи на назад във времето „ Путиновци ", а говорещи " Путиновци "

пригодни за проявление в наедрял проект по телевизионните канали. Ако се доверим на разбора на ИИ, става дума не просто за статисти с физическа аналогия, а за действителни двойници, способни да поддържат диалог, умеещи да заблудят събеседника, както и масата телевизионни фенове.

Темата за двойниците – в процеса на нейното разрастване и приемане на авторитетни потвърждения, ще бъде мощен удар по репутацията на кремълския людоед. Тя ще привнесе в националните маси " неразбиране ", спорове и това трескаво подозрение, което толкоз липсва.

Превод Faktor.bg

*Текстът е оповестен от създателя в мрежата Телеграм.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР