Александър Младенов отвлече детето си! Големият син на Стойчо Младенов

...
Александър Младенов отвлече детето си! Големият син на Стойчо Младенов
Коментари Харесай

Шок! Синът На Стойчо Младенов Биел Жена Си Още От Бременността И Е Отвлякъл Детето!?

Александър Младенов отвлече детето си! Големият наследник на Стойчо Младенов се забърка в нечовечен скандал откакто взе щерка си без знанието на майка й и оттогава от двамата няма и диря.

За драмата описа персонално обезверената майка Александра Саркизова.

От известно време Александра и Александър живеят разграничени. Двамата нямат брак и по тази причина се постанова посредством юристи да решат въпроса с родителските права. Двамата сякаш са се споразумели по какъв начин да гледат детето и тъкмо тогава синът на Стойчо Младенов взема решение да работи без да пита.

„ В деня, в който трябваше да подпишем съглашението за родителските права, Александър отишъл в учебното заведение на нашата Дария и споделил на учителката, че желае да се разноски с нея, защото имал работа във Варна. Затичах се към учебното заведение, само че ги изпуснах за малко. След това започнах да му звъня, само че той ми затваряше. Накрая ми пусна смс, с който ми заяви, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я диря. Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, само че те не ми подвигат. В момента безусловно не знам на кой свят съм “, споделя още Александра Саркизова.

„ Години наред съм подлагана на душевен и физически тормоз. Няма смисъл да ви описвам цялата история. Александър ме удари за първи път още до момента в който бях бременна. След това ми посегна и в деня на изписването на детето ни. Нещата ескалираха и един ден той ми счупи носа, с което повреди синусите ми.

Тогава си извадих здравно, което мога да ви дава, само че не подадох тъжба в полицията. Г-н Стойчо Младенов ми се обади и направи всичко допустимо, с цел да ме убеди, че с този тормоз ще се завърши и нещата ще се оправят. Боят престана, само че психическите офанзиви продължиха и повече не можех да понасям.

Заминах за Варна и таман си стъпих на крайници, когато ми се случи това “, просълзява се Александра.

В момента тя е в София, с цел да търси детето си. Ходила е на всички вероятни адреси и места, където счита, че може да се засече с Александър и с щерка й. До този миг опитите й са безплодни, предават от sportal.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР