Александър Манолев е открит и разпитан, утре ще разберете и

...
Александър Манолев е открит и разпитан, утре ще разберете и
Коментари Харесай

Мистериозен човек оставил ключа от къщата за гости, свързана с Манолев в общината Сандански

Александър Манолев е открит и разпитан, на следващия ден ще разберете и други неща, съобщи по време на брифинг представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова във връзка предоставени инспекции от основния прокурор Сотир Цацаров по отношение на изнесени в медиите изказвания за злоупотреби с евросредства от страна на някогашния зам.-министър на стопанската система Александър Манолов.

" В началото на предходната седмица ВКП се самосезира и стартира инспекции. Прокуратурата разгласи, че е самосезирала и КПКОНПИ. Предмет на следствието са злоупотреби с европейски средства “, напомни тя.

Арнаудова изясни, че четвъртък до през днешния ден са осъществено голям брой процесуално-следствени дейности. Говорителят на основния прокурор уточни, че са изискани позволения от община Благоевград и Сандански за строителство на къщата и басейна. 

" В петък се направиха дейности по претършуване на трите адреса, като единият беше на къщата за посетители. Там не намерихме никой. Претърсването е осъществено с представител на общината “, уточни тя, като изясни, че жилищата, които е претърсвала прокуратурата са били очевидно почистени. 

" На 17 април някой е минал през Общината и е оставил ключ на къщата и е помолил " апелирам ви не разбивайте “, добави тя. " Не получаваме подпомагане от Община Сандански и не са предадени документите, които проверяващите органи са желали. Служителите не желаят да свидетелстват за нас, и не си спомнят кой е оставил ключа и е донесъл декларацията. Това е усложнението ни там “, добави Арнаудова. 

" Александър Манолев е открит, разпитан е, ще разберете други неща на следващия ден. Ще получите цялостен размер за информация. Част от дейностите не престават и сега “, съобщи тя. По думите й в случай че се потвърдят обвиняванията глобите са до 6 години отнемане от независимост. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР