Александър Лукашенко увери, че за негов приемник на президентския пост,

...
Александър Лукашенко увери, че за негов приемник на президентския пост,
Коментари Харесай

Лукашенко: Синовете ми няма да ме наследят начело на държавата

Александър Лукашенко увери, че за негов правоприемник на президентския пост, съобщи БГНЕС.
„ Никой от синовете ми няма да бъде президент след мен. Нито един!, съобщи той в изявление през днешния ден пред редица медии от постсъветското пространство, елементи от които разгласява телевизия „ Россия-1 ”. При това във връзка плануваната конституционна промяна той: " И пет години няма да бъда (президент), според структурата, която се пробвам да изградя ”
 Полицията в Беларус е упълномощена да употребява смъртоносна мощ Полицията в Беларус е упълномощена да употребява смъртоносна мощ
Ако е належащо, полицията в Беларус е упълномощена да употребява смъртоносна мощ против антиправителствени протестиращи, оповестява върховен...
Той добави още, че на президентския пост и този въпрос ще се взема решение от беларуския народ. „ Никакъв пренос на властта! Никакви приемници. Когото народът избере, по този начин ще бъде. Аз се заклех. Обещах, че ще бъде по този начин, както реши беларуският народ ", съобщи Лукашенко.
Той има трима синове, седем внука и внучки. Най-големият му наследник Виктор е президентски асистент по националната сигурност, член на Съвета за сигурност, първи вицепрезидент на Националния олимпийски комитет. Средният наследник Дмитрий е началник на държавно-общественото обединяване " Президентски състезателен клуб ". Най-малкият наследник Николай е възпитаник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР