Александър Кадиев напуска Преди обед, обяви самият той в последния

...
Александър Кадиев напуска Преди обед, обяви самият той в последния
Коментари Харесай

Вече е официално: Сашо Кадиев е аут, ето кой ще седне на стола му

Александър Кадиев напуща " Преди обед ", разгласи самият той в последния ден на предаването за този сезон.

След 12 години той слиза от екран, само че както се говореше от години, ще бъде постоянно в студиото като посетител, изясни артистът през сълзи още в първите минути на предаването. Кой ще седне до Деси ще стане ясно през есента, въпреки че през днешния ден Мариан Бачев разгласи, че това ще бъде той.
                             

Същото направи и Цитиридис, който обаче остава водещ в късния часови пояс.
                             

Говори се, че един от основните обвинени, които се гласят да седнат на топлото място на Кадиев е атлетичният, обаятелен и не на последно място обожаван от дамите артист Павел Иванов. Младокът от Народния спектакъл е и един от четиримата „ бащи “ в едноименния сериал на малкия екран, което несъмнено съкратява пътя му до заветното и по този начин мечтано място на диванчето до Деси.

Добре поставеният, хубав и надарен артист Кирил Недков също бе спряган за правоприемник на Кадиев. Може да се каже, че в края на пролетта той мина " тест-период " на диванчето до Деси в специфичното едноседмично издание " Деси и кавалерите ", до момента в който Сашо празнуваше в Италия рождения ден на обичаната си. И името на сътрудника му Петър Дочев се завъртя из медиите като сътрудник на Деси, само че по този начин единствено се подвигна рейтинга на предаването.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР