Александър Кадиев и приятелката му - моделът Ивелина Чоева, се

...
Александър Кадиев и приятелката му - моделът Ивелина Чоева, се
Коментари Харесай

Попариха феновете: Кадиев и Ивелина се отметнаха за годежа, ...

Александър Кадиев и приятелката му - моделът Ивелина Чоева, се сгодиха. Това написаха интернет издания, откакто Чоева пусна фотоси в инстаграм, на които с изключение на хубавия наследник костюм, който носи, се вижда и гальовен пръстен на ръката ѝ, който доста наподобява на годежен.

Лъжа е, че артистът се е сгодил. Александър Кадиев отхвърли пред “24 часа ” това да е истина. “Това си е украшение от всекидневието. Вярно, че по този начин малко наподобява, само че още не сме се сгодили ”, сподели артистът. “Ще разберете, когато стане ”, шеговито добави той. 

Красивата моделка сподели няколко фотоси с костюма си и към тях разказа историята на този тоалет - до момента в който била в Тел Авив със Сашо Кадиев и свои приятелки, имала случай и те ѝ го подарили за разтуха. Последователите ѝ в мрежата обаче се заблудили от пръстена, който се вижда на фотосите. Това забелязал и Сашо Кадиев. Някои от мненията към обявата бяха: “Май виждам годежен пръстен ”, “И пръстенчето е доста хубаво... ”, “Сватба? ”.
 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР