Александър Дугин не поиска да го оставят намира след смъртта

...
Александър Дугин не поиска да го оставят намира след смъртта
Коментари Харесай

Журналист: Смъртта на Дугина може да е прелюдия към военно положение в Русия и мобилизация на населението

Александър Дугин не изиска да го оставят намира след гибелта на щерка му. Напротив. Той сподели, че желае отплата, другояче няма да бъде по съветски. Той насочи военен апел. Това е методът, по който мисли Дугин, само че за жалост това е и методът, по който се образуват концепциите за ръководство на Русия и нейната външна политика. Там има доста мистичност, доста божествени послания, Путин е изпратен от Господ на Русия, с цел да я ограви. Той е самата Русия - надали не, в случай че го няма Путин, няма и Русия. Ако го няма Путин и Русия пък, нямало смисъл за съществува този свят. Ето такива хрумвания, които са рискови за света, даже за нашата страна, идват от хора като Дугин, тъй като не е неприятно да си мъдрец и да даваш хрумвания, неприятното е, когато такива хрумвания ги превръщаш в политическо оръжие, към което се прикачва военна мощ и виждате какво се случва сега.

Това разяснява пред Нова тв зам.-гл. редактор на " Дневник " Петър Карабоев.

Убийството на Даря Дугина от първата секунда се употребява за агитация и всички пропагандисти нададоха писък за отмъщение и възмездие, тъй че доста е евентуално да има придвижване в две направления. От една страна да има опит следващ за стягане на гайките в Русия. Т.е. всеки, който е инакомислещ, всеки, който си разрешава да назовава войната война, да бъдат репресирани, само че и да се сплоти популацията като подготовка за една възможна готовност, уточни той. 

В момента те не могат да намерят хора, които да попълнат редовете на професионалната си войска и набират хора от пандизите, по улиците - това се взема решение с един удар. И той е военно състояние и готовност на популацията, изясни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР