Александър Дугин коментира за първи път убийството на дъщеря си

...
Александър Дугин коментира за първи път убийството на дъщеря си
Коментари Харесай

Александър Дугин коментира за първи път убийството на дъщеря си Даря


Александър Дугин разяснява за първи път убийството на щерка си Даря. Твърди се, че коментарът му е бил оповестен по негово искане в телеграм канала на Константин Малофеев, създател на телевизионния канал " Царьград ", написа " Офнюз ".

" Както всички знаете, вследствие на терористичната офанзива, осъществена от нацисткия украински режим, щерка ми Даря Дугина беше грубо убита при детонация на 20 август, до момента в който се връщаше от фестивала " Традиция " край Москва.

" Тя беше красиво православно момиче, родолюбец, боен сътрудник, специалист по централните канали и мъдрец. Нейните изявления и отчети постоянно бяха проницателни, осведомени и сдържани. Тя в никакъв случай не е призовавала към принуждение или война. В началото на кариерата си тя е изгряваща звезда. Враговете на Русия я убиват тайно ", показва той.

И продължава: " Но ние, нашият народ, не можем да бъдем сломени даже от такива непоносими удари. Те желаеха да смажат волята ни с кървясъл гнет против най-хубавите и най-уязвимите измежду нас. Но те няма да съумеят. Сърцата ни не копнеят за нормално възмездие или отплата. Това е прекомерно дребнаво, прекомерно неруско. Искаме единствено нашата победа. Дъщеря ми постави младия си живот на неговия олтар. Така че спечелете, апелирам! Искахме да я възпитаме като мъдро момиче и воин. Нека и в този момент тя въодушевява синовете на нашата татковина за подвиг ", споделя Дугин в своя коментар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР