Александър Долев, който бе задържан снощи в столичното метро, е

...
Александър Долев, който бе задържан снощи в столичното метро, е
Коментари Харесай

СДВР изброи золумите на арестувания в метрото без маска Александър Долев

Александър Долев, който бе арестуван нощес в столичното метро, е показал експанзия и е отправил обиди по адрес на униформените. Освен него, е арестувана е 43-годишна жена, оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи.



Около 19:20 часа нощес на метростанция „ Сердика “, чиновник на Метрополитена отправил забележка към двамата, защото били без маски. Те обаче освен не се съобразили, само че отправили обиди и показали нападателно държание.

Минути по-късно и чиновниците от извикания за подпомагане екип на Трето РУ-СДВР станали обект на същото жестоко отношение от страна на неспазилите противоепидемични ограничения двама столичани. Те са отведени в Трето районно управление (на МВР). Съставени са им актове и са освободени, оповестяват от полицията.



Припомняме, че Долев бе зам.-кмет по публичния ред в Пловдив по време на мандата на Славчо Атанасов. Той даже бе изпълняващ длъжността кмет на Пловдив над 3 месеца преди изборите, които бяха извоювани от Иван Тотев. По това време Долев се замеси в скандал, откакто уволни зам.-кмета по спорта Георги Титюков и изхвърли фотографията му в тоалетната.

След това Долев стана шеф в „ Топливо” в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР