Александър Димитров, който след употреба на алкохол и наркотици блъсна

...
Александър Димитров, който след употреба на алкохол и наркотици блъсна
Коментари Харесай

Проговори мъжът, който пиян и дрогиран уби таксиджия в Пловдив, май излъга яко

Александър Димитров, който след приложимост на алкохол и опиати блъсна с БМВ таксиметров автомобил в Пловдив и лиши живота на водача, най-сетне проговори в съда, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . Трагедията се случи на 3 август 2019 година до моста на Адата.

Подсъдимият 24-годишен мъж реши да опише своята версия за случая, откакто бяха изслушани всички вероятни призовани очевидци по наказателното дело. Както се очакваше, Александър напълно трансферира виновността на своя другар Щерю Атанасов, който е бил с него в колата във съдбовния миг.

Подсъдимият пристигна в правосъдната зала дружно с 9 (девет) свои родственици. Негов братовчед два пъти насочи реплики и прекъсна чуването и откакто получи последно предизвестие от съдията, напусна залата.

Ето какво описа през днешния ден пред правосъдния състав Александър Димитров:

Бяхме в махалата на женитба. Щерю пристигна и предложи да отидем в бар " Калигула ". Бяхме пили и двамата, само че той караше колата. Аз се возих до него и играех на телефона си. Светофарът не работеше и от моста идваше кола. Изведнъж се ударихме. Излязохме от колата и след това пристигна полиция. Не видях какво се е случило с другата кола. Откараха ни в районното и там след това пристигна чичото на Щерю. Той му сподели: " Шабан, не казвай, че ти си карал колата. Шофьорът на таксито е умрял ". Чак тогава разбрах какво е станало.

Plovdiv24.bg напомня на читателите си, че съгласно обвинителния акт към 00,45 часа след среднощ на кръстовището до моста на Адата БМВ-то се движело със 101 км/ч. Не спряло на пътния знак за път без преимущество и се блъснало в движещия се по път с преимущество лек автомобил " Дачия “, ръководен от потърпевшия, който умрял на място. При тестването от органите на реда Александър Димитров е дал позитивни проби за алкохол и опиати (кокаин), а също така е бил и недееспособен водач.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР