Александър Алтънбашев – търговец на криптовалути е в неизвестност от

...
Александър Алтънбашев – търговец на криптовалути е в неизвестност от
Коментари Харесай

Търговец на криптовалути е в неизвестност, близките му подозират отвличане

Александър Алтънбашев – търговец на криптовалути е в неопределеност от няколко дни. Националната полиция работи по съществена версия за похищение, научи „ Труд “.

Подробности досега не са известни, само че излиза наяве единствено, че апаратаментът му в София е бил усърдно претърсен, като са отмъкнати всевъзможни електронни устройства и флашки с памет. Рашковото Министерство на вътрешните работи не е съобщило нищо за случая, от който се вижда, че се връщат нашумелите отпреди 15-20 години мутри от бандата на „ Наглите “, разяснява изданието.

БНР добавя, че мъжът е липсващ, откакто е отишъл на среща в квартал „ Младост ”. Сигналът за изгубването на мъжа е подаден от сестра му и приятелката му.

Алъксандър Алтънбашев е началник на сдружението „ Еста консулнтинг “ ЕООД, на което е притежател на капитала. Той е известно лице от медии като Тв Европа, Блумбърг тв и други, които постоянно го канят да разяснява трендовете на пазара за криптовалути.

По обучение е икономист, приключил е „ Прогонозиране и обмисляне “ и „ Бизнес администрация “ в УНСС. Влиза в бизнеса с крипотовалути през 2012 година, а от 2018 година се занимава единствено с него, води и обучителни курсове по трейдърство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР