Алекс Сърчаджиева вбеси зрителите на Аз обичам България, видя kliuki.ws.

...
Алекс Сърчаджиева вбеси зрителите на Аз обичам България, видя kliuki.ws.
Коментари Харесай

Зрители към Алекс Сърчаджиева: Не ставаш за водеща!

Алекс Сърчаджиева вбеси феновете на „ Аз обичам България ”, видя kliuki.ws. Още когато беше водеща на „ Игри на волята ” феновете бяха безапелационни, че актрисата не става за водеща. И това тяхно мнение се затвърди с всеки идващ опит на Сърчаджиева да бъде водеща.

Преди няколко седмици стана ясно, че тя ще се изявява като водеща и на предаването „ Аз обичам България ”. В събота се излъчи първия епизод на шоуто, а феновете останаха разочаровани от актрисата, която не спря да вика и да се лигави през цялото предаване, а компания в лигавенето и правеше не различен, а Александър Кадиев, който се изявяваше като капитан на единия от тимовете.

„ Какво е това крещене? Нищо не се схваща от крясъци… ”, „ Водещата доста викаше, съвсем от самото начало, а Сашко малко прекали с лигавенето ”, „ Нужни ли са тези викове и това детско държание на водещата? Много е натоварващо и неприятно ”, валят рецензия след рецензия за представянето на Сърчаджиева като водеща на „ Аз обичам България ”.

Зрителите откровено се надяват водещата „ да се успокои ” и да спре да вика, крещи и да прекъсва участниците в предаването, тъй като по този начин не се схваща какво споделят.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР