Алекс Раева се гримира сама преди представление, а също така

...
Алекс Раева се гримира сама преди представление, а също така
Коментари Харесай

Станахме свидетели как се бръсне Алекс Раева

Алекс Раева се гримира сама преди зрелище, а също по този начин тя се бръсне преди да излезе на сцената. Но, единствено когато е принудена. Талантливата певица, която напоследък все по-сериозно се изявява и като актриса, беше подложена на същинско тестване в последното издание на шоуто " С Рачков всичко е допустимо ".

Заедно с Моню Монев, Алекс взе участие в " Голямото люлеене “. За тези, които не са осведомени - това е един от най-забавните етюди в съботното комедийно шоу по NOVA. Участниците в него лягат на вибриращи кревати, а Рачков им дава най-абсурдните провокации. Като в това време управлява равнището на вибрациите.

Моню и Раева се намираха в театралната гардеробна минути преди огромната си премиера. За неприятен шанс обаче гримьорката им закъснява и те са принудени сами да се приготвят за излизането на сцената. Първо водещият им подреди да се обръснат, като преди този момент намажат лицата си с пяна. " Какво тъкмо би трябвало да си избръсна аз? ", запита Алекс първоначално, само че бързо разбра, че и за двамата се отнася едно и също - бръснене на лицето. " Това го няма в контракта?! ", възропта певицата.

Не стига бръсненето, само че по-късно родната звезда беше принудена и да се гримира до момента в който лежи върху вирбриращото легло. Не по-малко комично изглеждаше и Моню Монев, който откакто приключи сцената изглеждаше безусловно като Жокера. " Точно такива като теб съм виждал доста през Министерството на земеделието ", означи през смях Димитър Рачков, споделя Darik.

Докато се тресяха на оптималната скорост, Алекс и Моню трябваше да си сложат пълен макиаж - декор дьо загар, пудра, сенки и червило, малко от което Алекс буквално изяде непредпазливо. На финала преди да излязат от сцената, двамата артисти трябваше да гръмнат бутилка шампанско за шанс преди представлението.

Алекс Раева изпи чашата си на един мирис, а до момента в който Моню успее да надигне неговата, певицата към този момент бе сграбчила цялата бутилка, с цел да се успокои.

Всъщност в последно време сходна театрална тресчица не е по никакъв начин непозната за известната звезда. Александра Раева дружно с Ненчо Балабанов са звездите в " На пай мотив " в новия съвременен стендъп-музикален формат на Desta Production. Заедно те пътуват за представления в доста градове у нас и из Европа.

Иначе в " С Рачков всичко е допустимо " Алекс се усещаше доста в свои води, тъй като с част от участниците в предаването тя играеше в известния през последните години сериал " Полицаите от края на града “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР