Алекс Раева се доказа като истинска приятелка на Мария Игнатова.

...
Алекс Раева се доказа като истинска приятелка на Мария Игнатова.
Коментари Харесай

Алекс Раева в паника! Мария Игнатова е в криза след Рачков

Алекс Раева се потвърди като същинска другарка на Мария Игнатова. Именно в сложните моменти се схваща истината за човешките взаимоотношения!
Алекс Раева и Мария Игнатова, които се сприятелиха около музикалното съревнование „ Х Фактор ”, са неразделни. Това могат да потвърдят всичките им общи другари.

Нов сезон на предаването няма да има, само че водещите не престават да се виждат много постоянно. Признавали са дори, че са си толкоз близки, че споделят радостни и сложни моменти дружно.

Точно такива има през днешния ден. Мария Игнатова се раздели с Димитър Рачков, който е водещ на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”. Блондинката евентуално изпитва смесени страсти, защото най-хубавата й другарка Алекс чака първото си дете.

Бременната водеща към момента не е споделила кой е таткото. Знае се единствено, че са дружно от две години.

Алекс сияе от благополучие, вижда се от фотографията, която показа в профила си в обществената мрежа. За фрагмента водещата, която е и певица, театралничи с приятелката си Мария Игнатова, написа „ Уикенд “.

Александра няма по какъв начин да не лети в облаците от благополучие, тъй като за това бебе чака прекалено много. Не е загадка, че от години желае да се откри със семейство, но все нещо й пречеше, само че до през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР