Алекс Раева е в чудесна форма след раждането. Талантливата певица

...
Алекс Раева е в чудесна форма след раждането. Талантливата певица
Коментари Харесай

Алекс Раева в чудесна форма на плажа и с важно послание

Алекс Раева е в чудесна форма след раждането. Талантливата певица стана майка на момиченце преди съвсем една година и към този момент наподобява повече от отлично, както и по време на самата бременност.

Раева обаче не е от звездите, които споделят единствено за красивия си живот. Тя е жена, която поддържа обективни и положителни дела.
Певицата показа скоро фотография, към която е написала много дълъг текст, отдаден на природата. Вижте още в канала във vbox7:
               

A post shared by (@alexandraraeva) on Jul 18, 2020 at 12:10pm PDT

" Сега, когато съм още веднъж покрай водата си спомних момента, в който осъзнато започнах да се вълнувам за замърсяването. Беше няколко години откакто се гмурнах за първи път. Отне време да се слея с водата и да стартира да виждам и проблемите ", написа звездата.

Тя е безапелационна, че ситуацията, меко казано, не е розово. Намесата на индивида е все по-мащабна.  
               

A post shared by (@alexandraraeva) on Jul 24, 2020 at 12:57am PDT

" Виждала съм костенурка с пластмасов обръч от бутилка на врата си. Акула с врязана тел на перката и може би, по тази причина съм стимулирана от това, че световното замърсяване на околната среда и в частност  водните басейни заема застрашителни размери и бих желала да съм част от всевъзможни начинания свързани с това хората да разберем, че ние сме главният проблем за унищожаването на клона, на който стоим. Ние обитаваме Земята и използваме богатствата, които тя ни дава, само че през днешния ден ние сме се обърнали против природата, чиято рожба сме ", споделя искрено Раева и продължава:

" Земята ни умира. Човечеството се обрича на крах! Трябва да се обединим, да променим съзнанието си, да променим метода си на живот, на мислене и да поемем отговорност за дейностите си, тъй като ще пристигна време, когато към този момент ще бъде късно… Затова, с цел да може фундаментално да се разрешат проблемите на околната среда, ние хората би трябвало да подобрим моралния си стандарт, да образоваме новите генерации, показвайки им истината, макар че е шокираща, и да вършим дребни стъпки в посока да помогнем на майката природа да се възвърне! ".

Ние сме изцяло съгласни с певицата – природата би трябвало да бъде опазена и това зависи единствено и само от нас самите!
               

A post shared by (@alexandraraeva) on Jul 6, 2020 at 11:47pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР