Алекс Перейра победи Израел Адесаня за трети път в кариерата

...
Алекс Перейра победи Израел Адесаня за трети път в кариерата
Коментари Харесай

Алекс Перейра: Доказах, че съм ММА боец! Давайте следващия!

Алекс Перейра победи Израел Адесаня за трети път в кариерата си и стана първенец в UFC. Това се случи в едвам осмата борба на бразилеца в ММА. Адесаня и Перейра премериха сили в основната борба на UFC 281, което се организира предишния уикенд в Ню Йорк.

35-годишният бразилец сподели невероятна дарба за възобновяване. Той беше разтърсен крепко в края на първия рунд, само че оцеля.
 Алекс Перейра сервира сензацията в UFC след нокаут над Адесаня Алекс Перейра сервира сензацията в UFC след нокаут над Адесаня
Визуално имаше 10-12 кг разлика сред бойците. Това несъмнено се отрази в тази борба. За тези, които в никакъв случай не са се състезавали, вземете в ръка бутилка вода от литър и половина. Тежестта й е неоспорима и се усеща незабавно. А в този момент си представете, когато съперникът има още 5-6 такива бутилки и това не е някаква лой, а работещи, функционални мускули.

Алекс разкри, че купата в UFC е най-важна в неговата кариера. Той няма искания за името на идващия си противник. PoAtan показа, че е подготвен да се бие с всеки, тъй като към този момент потвърдил, че не е кикбоксьор, а ММА войник.

“Толкова доста страсти ме превземат в този момент. Много упорита работа беше свършена в продължение на доста години, толкоз доста дисциплинираност беше показана. И в този момент - ето ме, международният първенец.
 Рапърът Дрейк загуби 2 милиона $ от <a href=залог за Адесаня " > Рапърът Дрейк загуби 2 милиона $ от залог за Адесаня
Знаех, че ще бъде доста сложна борба, през цялата борба се движих напред, подвигнах темпото. След четвъртия кръг Гловър и треньорите бяха откровени с мен. Погледнах Гловър в очите и споделих: " Да го нокаутирам ли? "

Гловър отвърна: „ Трябва да го нокаутираш “. Знаех, че лоу киковете го нараняват, макар че е доста устойчив. Адесаня е доста, доста добър нокаутьор.

Спирането беше безусловно вярно, той пропусна тежки удари, реферът беше там и вярно спря. Реванш? Не ме интересува с кого ще се удрям. Давайте идващия.

Ако считат, че би трябвало да има реванш, аз съм подготвен. Мисля, че демонстрирах какмо мога на земята, само че имам още доста да ви покажа там. Свалянето беше част от проекта ни, искахме да го изненадаме.

Сега несъмнено не съм кикбоксьор в ММА, към този момент съм ММА войник. Тренирах доста ММА, получих доста принадлежности и се влюбих в този спорт. Бях ли разтърсен в първия рунд? Да, бях разтърсен мощно.

Но това ми оказа помощ да стана още по-остър, по-внимателен, да изградя напън, да го накарам да работи по-усилено. Мисля, че съумях малко да го изморя. Този колан е най-важният в живота ми. Другите в Glory също са значими, само че този е най-важният. Чимаев? Готов съм за всеки, развъртвам се доста мощно и бързо. Ще се удрям с всеки. ", показа Перейра след успеха.

mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР