Алекс Гърдева продължава войната с момичетата от „Ергенът“ дори след

...
Алекс Гърдева продължава войната с момичетата от „Ергенът“ дори след
Коментари Харесай

Алекс Гърдева от „Ергенът“ на нож с всички момичета от шоуто

Алекс Гърдева продължава войната с девойките от „Ергенът“ даже след шоуто
Алекс Гърдева към момента се бори за сърцето на ергена Виктор Стоянов. „Психоложката“, която към момента няма тапия обаче, е скарана с съвсем всички девойки в „Ергенът“. И то освен в предаването, а и отвън него.

Днес Алекс поддържа връзка само с певицата Ева, а всички останали участнички в шоуто не са част от живота на брюнетката. Наскоро Гърдева се оплака в обществените мрежи, че до момента в който е била в предаването останалите девойки са упражнявали душевен тормоз над нея.

Конкурентките на Алекс в „Ергенът“ подхвърляли злобни забележки по неин адрес. Наричали я „дебелана“ и й казвали, че е по-стара от Виктор Стоянов, за чието сърце се бори.

Дали тези разкрития на Гърдева са правилни, няма по какъв начин да разберем. Факт е обаче, че даже и след края на „Ергенът“ брюнетката не е съумяла да усъвършенства връзките си с другите участнички в шоуто.

Днес психоложката не се среща с другите девойки от предаването, с изключение на с Ева Георгиева. А другите девойки си стават все по-близки след шоуто. Те постоянно се събират дружно по разнообразни мотиви и качват общо фотоси в обществените мрежи.
 Алекс Гърдева продължава войната с другите участнички в
Алекс Гърдева продължава войната с другите участнички в „Ергенът“ даже и след края на шоуто сн. Инстаграм

Последното събиране на участничките в „Ергенът“ беше на откриването на хотел, който носи името на Дениз Хайрула. Така те за следващ затвърдиха другарството между тях.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР