Алек Болдуин заяви, че не е дърпал спусъка на оръжието,

...
Алек Болдуин заяви, че не е дърпал спусъка на оръжието,
Коментари Харесай

Казусът с Алек Болдуин се заплита! Не бил натискал спусъка

Алек Болдуин съобщи, че не е дърпал спусъка на оръжието, произвело изстрела, умъртвил кинооператор по време на фотосите на кино лентата Rust ( " Ръжда " ), съгласно фрагмент от телевизионно изявление с него, което следва да бъде излъчено. В същото време проверяващите се натъкнаха на нова диря, която може да изясни по какъв начин е могло на снимачната площадка да попаднат бойни патрони, съобщи Ройтерс.

Болдуин, който държал револвер, за който му било казано, че е безвреден, преди да гръмне, даде първото си просторно изявление за случилото се на 21 октомври в Ню Мексико.

" Спусъкът не беше пернат. Не съм дърпал спусъка ", сподели артистът пред журналиста от телевизия Ей Би Си Джордж Стефанопулос, съгласно фрагмент от изявлението, което ще бъде излъчено през днешния ден.

" Значи в никакъв случай не сте дърпали спусъка? ", попита Стефанопулос.

" Не, не и не. Никога не бих насочил оръжие против някого и не бих дръпнал спусъка против него. Никога ", отговори Болдуин.

Операторът Халина Хъчинс умря, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен. Преди това Болдуин дефинира случая като драматичен случай. Той се разигра по време на фотосите на уестърн с присъединяване на артиста край Санта Фе.

Шерифството в Санта Фе не пожела да разяснява изявлението му пред Ей Би Си. Не е известно дали управляващите преглеждат като допустима версия инцидентен изстрел.
Свързани вести Алек Болдуин прострелял операторката с патрон от револвер Алек Болдуин умъртви жена по време на фотоси Руска рулетка: Внесоха тъжба против Алек Болдуин за рисково държание на снимачната площадка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР