Алек Алексиев е един от най-известните актьори в България. Чаровен

...
Алек Алексиев е един от най-известните актьори в България. Чаровен
Коментари Харесай

10 въпроса, 10 отговора: Алек Алексиев

Алек Алексиев е един от най-известните артисти в България. Чаровен и надарен, звездата му свети в голям брой функции на дребния и огромния екран. Успешно пресъздава облика на бачо Гичо в хитовия филм „ Възвишение “ по романа на Милен Русков. Няма по какъв начин да не отбележим и присъединяване му в „ Откраднат живот “, което с неспокойствие чакахме всяка делнична вечер.

Израства сред стените на театъра и по-скоро предстоящо, в сравнение с не, отлита за Съединени американски щати, където приключва актьорско майсторство. Името му е записано в не малко театрални афиши, само че през последните години се е фокусирал съвсем напълно в света на киното и малкия екран.

Споделя, че обича да развива себе си и непрекъснато да научава нещо ново. Ролите, които извършва, се неговото учебно заведение и по всичко проличава, че не се тормози да минава през входа му всеки ден, каквито и старания да му коства това.

Алек Алексиев е част от идеята на платформата за късометражно кино у нас No Blink!. В ролята си и на продуцент съумява да покаже професионализма си зад камера. Доказателство за това са продукциите, които младият екип предложи и тази пролет в турнето си КИНОlove 2019.

В персонален проект Алек Алексиев е женен за актрисата Яна Титова, с която основават ужасно семейство и имат две дъщери. През 2014 се роди Ая, а през май 2019 – Хана. Напълно предан на племето си, както самичък назовава своето фамилията, Алек сполучливо балансира сред киното, спорта и благотворителните дела, в които взе участие. Този месец той е героят ни в „ 10 въпроса, 10 отговора “.

1. Какво е първото нещо, което правиш, когато се събудиш?

Мия си зъбите и изцеждам лимони за племето.

 10 въпроса, 10 отговора: Алек Алексиев Снимка: Varsano Simon

2. Кой е най-вълнуващият човек, който в миналото си срещал?

Яна Титова.

3. Какво може да те разплаче?

Понита, които се бият.

4. А какво – да те разсмее от сърце?

Децата ми.

5. Оптимист или черноглед? Защо?

Нео-реалист.

6. Коя е най-абсурдната обстановка, в която си попадал?

Предложих на непозната жена в аптека, да се намаже с един специфичен мас за гърло, вместо да си купува хапче, тъй като изпитах емпатия… тя се изплаши, а аз след това осъзнах какъв брой извратено наподобява в профил.

7. Какво би правил на драго сърце, само че все не ти остава време?

Искам да се науча да карам кайт-сърф.

8. С кого би желал да се смениш за един ден и за какво?

С Ерик Клептън. За да посвиря на китара.

9. Препоръчай ни обичаната си книга…

Нямам любима… предлагам пиесите на Чехов.

10. Как си представяш живота си след 10 години?

С племето да обикаляме света с кемпер.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР