Алчността в различните си проявления - копнеж по материални придобивки,

...
Алчността в различните си проявления - копнеж по материални придобивки,
Коментари Харесай

Това са най-алчните зодии

Алчността в другите си проявления - блян по материални придобивки, а също и жадност за удоволствия и наслаждения, е качество, което не е непознато на модерния човек. Но се оказва, че и тази линия на характера е директно обвързвана със зодиакалния знак, под който сме родени, и има избрани представители на зодиака, които демонстрират лакомия по-често от другите.

Кои са те, може да видите в идващите редове:

Телец

Телците обичат лукса, дано си го кажем напряко.

Те обожават земните богатства. Ненаситни и алчни са за предмети и преживявания и справедливо могат да бъдат избрани като меркантилни. Обожават скъпите и изящни облекла, аксесоари и почивки.

Представителите на тази зодия са и изтънчени гастрономи, които са склонни да пръскат впечатляващи суми за изискани деликатеси. И колкото по-скъпи са те, толкоз по-голямо наслаждение изпитват от потреблението им Телците.

Лъв

Лъвовете живеят с чувството за предимство над останалите.

Те считат, че са най-хубавите родители, най-прекрасните половинки и измежду най-ценните фрагменти в офиса. Поради това си чувство те са твърдо уверени, че заслужават като премия за невероятната си същина най-хубавото от всичко.

Шикозните тоалети и скъпите коли са нещо, за което те копнеят и би трябвало да имат, тъй като са твърдо уверени, че го заслужават. Но те не просто са алчни и копнеят да имат първокласни движимости, ами обожават да се фукат с тях пред близките.

Скорпион

За разлика от изброените до момента Скорпионите са алчни не за материални богатства, а за внимание.

Те са изключителни ревнивци и имат мощно развито собственическо възприятие, по тази причина са алчни за времето на половинките си. Желаят, даже изискват от обичания човек те да са центъра на света и в случай че той или тя има други проекти, Скорпионите стават нападателни и нападателни. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР