Албена Вулева е известна с изключително острия си език. Не

...
Албена Вулева е известна с изключително острия си език. Не
Коментари Харесай

Мария е един женски Бай Ганьо от затънтената провинция, шеф Петров – обикновен ревльо

Албена Вулева е известна с извънредно острия си език. Не съществува обстановка, в която тя да мисли едно, а да приказва друго. Или пък да премълчава. Вулева взе участие през 2014 година във „ ВИП Брадър: Образцов дом “, а представянето ѝ и до през днешния ден се смята за едно от най-паметните. Самата тя стигна до финала на риалитито, само че приключи на пета позиция. Вулева беше безпощадна и откровена в мнението си за течащото сега издание на ВИП Брадър.

„ Подборът е добър – стартира телевизионната водеща. – Повечето от лицата са непознати. Напоследък се нагледахме на към този момент изтъркани от приложимост облици. Сега единствено Сашка Васева и Маргарита Хранова са по-известни, тъй че от тази позиция предаването е в действителност забавно. “

Оттам обаче Албена извади огромната брадва и стартира с попръжните: „ Мария влезе с бойната задача да ни покаже, че е излязла от село и е станала човек в града. Комплексът ѝ на провинциално новобогаташ беше доста занимателен и потребен за шоуто. На тази жена толкоз ѝ се желае да е елегантна, изискана, световна, само че в това време е характерен представител на българското село, на затънтената провинция, който по никакъв начин не се вписва и не съумява да се ошлайфа в огромния град.

Мария е един женски Бай Ганьо с чанта, от която както Алековия воин от гащите си вади своето скътано имане – мускалите с розова масло, по този начин и тя трепетно вади смачканите парички от възнаграждения и бакшиши “.

Вулева дефинира началник Петров като елементарен плачльо. „ Не намирам характера му за експлозивен въобще. По-скоро има една лесна ранимост и ревливост, обидчивост, неустойчивост, неустановеност в себе си. Готвачът е толкоз лесна жертва да бъде афектиран и наритан словесно, че просто се удивлявам на нищожния самозащитен капацитет на останалите хора в къщата “, споделя още Вулева.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР