Албанският президент Илир Мета предупреди, че апокалиптично земетресение ще разтърси

...
Албанският президент Илир Мета предупреди, че апокалиптично земетресение ще разтърси
Коментари Харесай

Албанският президент се готви за разрушително земетресение на Балканите

Албанският президент Илир Мета предизвести, че апокалиптично земетресение ще раздруса Балканите. В качеството си на ръководител на Съвета за национална сигурност той е изпратил писмо до албанския министър председател Еди Рама, вицепремиера Ерион Браче и министърката на защитата Олта Джачка.

Мета е изискал от институциите настояща информация за този естествен феномен, който е плануван от гръцкия сеизмолог Акис Целентис, оповестява телевизия „ Топ чанел “, представена от БГНЕС.

„ Сеизмологът Целентис предизвестява за апокалиптично земетресение, което се чака да разлюлее Балканите, то ще бъде 30 пъти по-силно от това, което удари района на гръцката столица Атина преди няколко дни. Нашата страна е една от най-сеизмично дейните в Европа. По тази причина Албания е застрашена от този естествен феномен “, се споделя в писмото на Мета.

Той е изискал информация за ограниченията, които могат да бъдат подхванати и е изразил подготвеност да свика Съвета за национална сигурност. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР