Албанският премиер Еди Рама е бил изхвърлен от самолет на

...
Албанският премиер Еди Рама е бил изхвърлен от самолет на
Коментари Харесай

Албанският премиер свален от самолет, не носел подходяща маска

Албанският министър председател Еди Рама е бил изхвърлен от аероплан на „ Луфтханза “, тъй като е отказал да носи маска. Това е станало през декември, само че компанията заяви за случая едвам в този момент.

Рама е трябвало да лети към Съединени американски щати със аероплан на немската самолетна компания от Франкфурт. Той се качил на самолета и поставил платнена маска, до момента в който условията на компанията по това време са за носене на вид FFP-2.

Стюардесите помолили премиера да се съобрази с условията и да смени платнената маска с операционна само че той отказал - наложило се те да повикат на помощ водача, само че Рама отказал да последва и неговите инструкции. В последна сметка екипажът извикал полиция и тя свалила албанския министър председател от борда.

Това бе ракрито чак в този момент от шефа на самолетната компания Карстен Шпор в изявление за „ Шпигел “.

Еди Рама бил качен на различен аероплан за Съединени американски щати едвам след интервенция на немското външно министерство, което пратило собствен чиновник, с цел да убеди албанския министър председател да постави маска съгласно условията.

Карстен Шпор защитил дейностите на екипажа.

„ Никой няма право на особено отношение и неспазване на ограниченията. Те са за всички “, декларира той.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР