Албанският национал Ариналдо Рапай пристигна в България за подпис с

...
Албанският национал Ариналдо Рапай пристигна в България за подпис с
Коментари Харесай

Очакваният нов футболист на Лудогорец вече е в България

Албанският национал Ариналдо Рапай дойде в България за автограф с Лудогорец, научи Sportal.bg . Футболистът на Партизани се е схванал с управлението на разградчани и се чака в идващите часове да бъде разгласен като ново попълнение.

Рапай е роден на 9 август 2001 година, висок е 174 сантиметра и играе като нападателен халф. Той е гласен за заместител на напусналия Каули. 21-годишният футболист минава през селекциите до 19 и 21 години на националния тим, а от предходната година е част от първия състав на Албания. За страната си има 2 мача.
 Караманджуков показа новия бразилец и призна за договаряния с албански национал Караманджуков показа новия бразилец и призна за договаряния с албански национал
Лудогорец притегли четирима нови досега - Диниш Алмейда, Франко Русо, Гонсало Авила и Раи Насимиенто. По-рано през днешния ден спортният шеф на " орлите " Георги Караманджуков разкри, че са водени диалози с Партизани, само че към момента няма нищо дефинитивно.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР