Албания предлага да домакинства на мача от Лигата на нациите

...
Албания предлага да домакинства на мача от Лигата на нациите
Коментари Харесай

Има кандидат да приеме мача Англия - Исландия извън Острова

Албания предлага да семейства на мача от Лигата на нациите сред Англия и Исландия на 18 ноември, оповестява Daily Mail. По принцип срещата би трябвало да се състои на “Уембли”, само че е огромна вероятността отборът от Скандинавия да не бъде позволен да влезе в Обединеното кралство. Това е поради наложената от английското държавно управление рестрикция по отношение на идващите от Дания. На 15 ноември там съставът на Исландия ще гостува на “червения динамит” в различен двубой от шампионата и по-късно проектът е да лети за Лондон.

Тъй като обаче в Дания беше открита разновидност на ковид, която се предава от норки на хора, Англия забрани достъпа на всички чужденци от въпросната страна. Британци могат да се прибират, само че са задължени да прекарат 2-седмична карантина. Междувременно тече акция по избиването на всички норки на територията на Дания.

Denmark has ordered the culling of 17 million mink after a new Covid-19 mutation spread from the animals to humans. reports
— Bloomberg Quicktake (@Quicktake)
От Английската футболна асоциация се пробват да се договорят с министерството да се направи изключение за делегацията на Исландия. Ако това не стане, ще се мисли за вид за мач на безпристрастен терен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР