Алън Пардю ще ръководи ЦСКА не само до края на

...
Алън Пардю ще ръководи ЦСКА не само до края на
Коментари Харесай

ЦСКА обяви треньора за следващия сезон

Алън Пардю ще управлява ЦСКА освен до края на сегашния шампионат, само че ще бъде отпред на алените и през идващия сезон, оповестява уеб сайтът на клуба.
В последните няколко дни английският експерт организира редица срещи и диалози с управлението на клуба, на които е била разисквана моментната обстановка и той е изразил директните си усещания от тима през миналите 2 седмици. Паралелно с това наставникът всекидневно водеше заниманията на отбора на Панчарево предвид на идното в събота посещение в Разград.

Самият Пардю е показал доста положително отношение и упоритост за работа в дълготраен проект и е приел поканата на притежателите да помогне със своя богат опит, оставайки непрестанно на треньорския пост. Към неговия щаб се причисляват и няколко нови имена – сънародникът му Алекс Дайър, който за последно работи в шотландския Килмарнък и британския Колчестър Юнайтед, както и младият треньор от школата Мартин Стоянов и анализаторът Христо Захариев.

" Винаги съм се старал да работя с младежи, Мартин и Христо са отлични експерти, които ще имат опцията да се учат от мен и Алекс. Надявам се това да им помогне да прогресират още повече и да имат опцията да приложат наученото от нас. Целта ми е да оставя завещание в ЦСКА и в бъдеще и тези млади треньори, които ще работят с нас в този момент, да могат да оказват помощ на клуба и през идващите години ", разяснява Пардю.

Пожелаваме на Алън Пардю здраве, шанс и доста триумфи с ЦСКА!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР