Алън Пардю е бил поканен за треньор на ЦСКА още

...
Алън Пардю е бил поканен за треньор на ЦСКА още
Коментари Харесай

Изненада: Пардю поканен за треньор на ЦСКА

Алън Пардю е бил поканен за треньор на ЦСКА още преди назначението на Бруно Акрапович. Това разкри англичанинът на конференция преди дербито с " Левски ".

" Тогава обясних на Дани Ганчев, че не познавам задоволително българския футбол и не мога да заема тази позиция. Той ме предложения за консултант и в никакъв случай не съм имал проблеми с него по-късно. Ето за какво се съгласих да оказа помощ в този извънреден миг, тъй като съгласно мен никой не знаеше, че Стойчо ще подаде оставка след дуела със " Славия ", сподели Пардю, написа 24 часа.

Разбирам, че почитателите имат доста въпроси, само че от време на време най-хубавите отговори се получават на терена и това се надявам да направя в неделя. Големият проблем е, че не вкарваме задоволително голове и това е разликата с " Лудогорец ".

Няма по какъв начин да трансформира тактиката за толкоз малко време, само че има дребни нещица, които считам, че ще ни бъдат потребни. Разбирам значимостта на това дерби и се надявам ЦСКА да бие, сподели още той.

Феновете имат доста въпроси, само че от време на време най-хубавите отговори се получават на терена и това се надявам да направя в неделя. Големият проблем е, че не вкарваме задоволително голове и това е разликата с " Лудогорец ". Няма по какъв начин да трансформира тактиката за толкоз малко време, само че има дребни нещица, които считам, че ще ни бъдат потребни. Разбирам значимостта на това дерби и се надявам ЦСКА да бие, сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР