Ал Итихад уволни своя португалски мениджър Нуно Еспирито Санто след

...
Ал Итихад уволни своя португалски мениджър Нуно Еспирито Санто след
Коментари Харесай

Саудитският футболен шампион Ал Итихад уволни треньора Нуно Санто заради слаби резултати

Ал Итихад уволни своя португалски управител Нуно Еспирито Санто след слаби резултати, оповестиха от саудитския първенец.

Нуно беше под напън поради битките им в Саудитската професионална лига и клубът смъкна брадвата след проваляне с 2-0 от Air Force Club на Ирак в Азиатската шампионска лига (ACL) в понеделник.

Продължавайте да четете

лист от 3 детайла Саудитска Арабия ще бъде хазаин на Световното състезание по футбол през 2034 година, защото Австралия отпада Карим Бензема подписва 3-годишен контракт със саудитския първенец Ал-Итихад „ Непоносима употреба “: Адвокатът на Бензема отхвърля връзки с Мюсюлманското приятелство завършек на списъка

Мениджърът на Тотнъм Хотспър, който се радваше на сполучлив интервал като началник на Уулвърхемптън Уондърърс от 2017 до 2021 година, ръководеше основания в Джеда Ал Итихад от юли предходната година.

Той изведе Ал Итихад до купата в Саудитска Арабия предишния сезон, само че имаше известия за сложни връзки с нападателя Карим Бензема, който се причисли към клуба през юни като част от притока на задгранични звезди в Професионалната лига.

„ Клубът разгласи края на контракта си с португалския треньор Нуно Санто “, сподели Ал Итихад в изказване, оповестено късно във вторник на X, прочут преди като Twitter.

„ Това решение идва след цялостна техническа оценка на миналата фаза, по време на която той беше треньор на първия футболен тим. “

Помощник-треньорът Хасан Халифа ще поеме краткотрайно управлението, до момента в който клубът завърши заместител на Нуно, се споделя в изказването.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР