Аквапарковете на българското черномориеЛятото – сезон, който свързваме както с

...
Аквапарковете на българското черномориеЛятото – сезон, който свързваме както с
Коментари Харесай

Топ 5 най-добри аквапаркове на морето

Аквапарковете на българското черноморие

Лятото – сезон, който свързваме както с релаксация и отмора, по този начин и с доста занимания, високи равнища на адреналин и незабравими мемоари. Българското Черноморие е една от най-предпочитаните дестинации освен поради неповторимата си природа, само че и поради атракционите, които предлага на своите гости. Насладете се на неповторима лятна отмора и заложете на същинско наслаждение по време на горещите дни, като изберете курорт от българското черноморие с аквапарк, който ще Ви даде всичко, от което имате потребност, с цел да превърнете лятото в прочувствено преживяване!

Топ 5 аквапарка

Често решението за посещаване на аквапарк се взема доста елементарно и бързо, само че изборът на съответен атракцион се оказва по-трудно в сравнение с си мислим. Допитваме се до близки и другари, опитваме се да вземем осведомено решение от мнения на консуматори в Интернет и въпреки всичко мъчно можем да бъдем сигурни, дали всичко написано е истина и визитата в действителност ще си коства. В този ред на мисли Ви предлагаме една страхотна ранглиста: топ 5 на аквапарковете по българското Черноморие, които непременно би трябвало да посетите, даже и да не сте го възнамерявали.

Аквапарк Несебър

Намиращ се в един от най-красивите черноморски курорти на България – историческия град Несебър, аквапаркът е прочут като " паркът с най-голямо многообразие на водни атракции в Европа “! Разполагащ с 10 милиона литра вода, 60 разнообразни атракции, 38 водни пързалки и 2527 метра обща дължина, ситуирани на 55 000 квадратни метра повърхност, той е нещо в действителност колосално! 

Подходящ е както за възрастни, по този начин и за деца, което значи, че можете да покорите върховете на удоволствието и със фамилията си, и в чудесна другарска компания. Освен занимания и висок адреналин, в аквапарк " Несебър “ има и голям брой чудесни места за ядене, в които можете бързо да презаредите изтощените си акумулатори. А най-забележителното от тези места си остава водният бар, потънал в най-големия басейн на аквапарка, където можете да се насладите на невероятни напитки!

Аквапарк Аквамания

Покорил 8-ма позиция в класацията на TripAdvisor в Европа, аквапарк Аквамания се намира в един от най-предпочитаните български курорти – Албена. Заемащ площта на близо 5 футболни стадиони, " Аквамания “ е голям развлекателен воден център, в който сигурно ще повишите равнищата си на адреналин неведнъж и ще презаредите както в никакъв случай до в този момент! 

Атракционът е основан с мисъл както за дребни, по този начин и за огромни и предлага голямо многообразие от занимания, страхотни кътчета за ядене и летни свежи питиета, както и невероятни зони за релакс, с помощта на които можете да се потопите в минералните води от изворите на Албена. 

Сънсет Аквапарк

Една от най-предпочитаните дестинации в България за летния сезон – Поморие, Ви предлага да разнообразите почивката си през сезон 2023 и да се потопите в света на заниманието, високите скорости и същинското наслаждение. В " Сънсет Аквапарк Поморие “ можете да се насладите на голямо многообразие от водни пързалки, всяка от които с друга компликация! 

Атракционът разполага и със зони за релакс, както и обезопасени детски кътове с многочислени места за игра, предопределени за разнообразни възрастови групи. " Сънсет Аквапарк Поморие “ е дестинация, в която има за всеки по нещо – в това число и за най-най-малките! 

Аквапарк Атлантида

Отворен през целия летен сезон, в това число и през месец Юни, аквапарк " Атлантида “ е ситуиран на територията на Елените – на 40 км от гр. Бургас. Атракционът разполага с големи плувни басейни, заобиколени от широко дълги водни пързалки, които сигурно ще наситят потребностите Ви от адреналин в кръвта и ще допринесат за едно по-диво и запаметяващо се лятно преживяване. 

В аквапарк " Атлантида “ ще откриете още вкусна храна, освежаващи питиета и по едно и също време с това ще се насладите на невероятната природа, в която е ситуирано ваканционно населено място Елените!

Аквапарк Дюни

Разположен на територията на ваканционно населено място Дюни, аквапаркът е един от най-предпочитаните по българското черноморие и предлага огромни водни пързалки и летни вечерни празненства на плажа всяка седмица, с включени голям брой изненади. 

Водните занимания са подобаващи както за дребни, по този начин и за огромни, като са разграничени в два разнообразни бранша и са съобразени с възрастта на посетителите. Със своя огромен потенциал, аквапарк " Дюни “ дава опция и за релакс и почивка в зоните за отмора, предлагащи чадъри, шезлонги и плувни басейни, обособени от тези на атракционите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР