Аквапаркът край замъка в Равадиново е запечатан от НАП по-рано

...
Аквапаркът край замъка в Равадиново е запечатан от НАП по-рано
Коментари Харесай

Хлопнаха кепенците на аквапарка до замъка в Равадиново

Аквапаркът край замъка в Равадиново е запечатан от Национална агенция за приходите по-рано през днешния ден, оповестява Флагман.БГ. Информацията е удостоверил и Христо Узунов от пресцентъра на приходната организация. Причина за затварянето на обекта е неиздаването на касови бележки.

Обектът бил следен от инспекторите отдавна, тъй като получавали голям брой сигнали. Пратени са така наречен „ секрети клиенти “, които са открили, че не се издава касов бон.

„ Нарушенията са установени от наши проверяващи и обектът ще бъде затворен “, споделиха от Национална агенция за приходите.

Аквапаркът, който шокира с необичайния си външен тип, е благосъстоятелност на компания " Пик Груп " ЕООД - на сина на Тумпалов - Костадин Георгиев Тумпалов. Проектът бе финансиран с заем от 10 млн.лева от Българо-американска кредитна банка и лични средства на Тумпалов и бе афиширан като един от най-големите сходни обекти на Балканите.

Това е първото лято, в което аквапаркът работи и още в началните месеци нарушава данъчното законодателство на Републиката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР