Актьори, влогъри, журналисти и интересни хора от града избраха една

...
Актьори, влогъри, журналисти и интересни хора от града избраха една
Коментари Харесай

Renault Zoe представя 11 истории с едно зареждане за 24 часа

Актьори, влогъри, публицисти и забавни хора от града избраха една софийска улица за начало на неизмеримо странствуване. Всеки от тях ще кара 2 часа с 0 нездравословни излъчвания като се чака тоталният пробег да е над 800 км, които да бъдат реализирани с едно зареждане на батерията. Тези километри ще опишат 11 персонални истории, 11 аргументи да се погрижим за света, в който живеем, а също по този начин ще върнат на нашите герои най-ценното – тяхното персонално време.

Историите са разнообразни, колкото своите разказвачи. Всеки от тях ще показа обичан миг с Renault ZOE, с цел да ни подсети, че приключението може да се равнява на няколко часа от нормалното ни всекидневие. Мария Илиева, основател на La Martinia и Parent Land за първи път ще лети с парапланер, a артистът Наум Шопов, който познаваме от хитовия сериал „ Откраднат живот “, ще се наслаждения на безцелното шофиране в компанията на своята другарка.  Алис Симеонова от Mademoiselle Aia ще ни покаже какъв брой покрай града можеш да се научиш на ветроходство, Мила Иванова, основател на Eat Travel Love, ще стартира деня с пикник отвън града, а Диана Алексиева с пазар на цветя.

Наталия Такова от Natali’s Beauty ще презареди с изобразяване измежду природата, Денислав Митев със залез, куче и в най-хубавата компания, Аделина Каспарянова, един от основателите на Milk Vampires, ще ни опише и покаже що е то бебеносеща майка, Бистра, Ели и Цвети от Музейко ще поканят цяла София на научно празненство, а Ваня Джаферович, футболист с доста гении ще ни покаже по какъв начин тренира в компанията на 5 годишната си щерка Леа.

Ще приключим деня с нощна подготовка с тима Renault Passion Runners в състав Радослав Мирчев, съосновател на бар „ Петък “ и клуб *MIXTAPE5*, Лилия Костова, актриса, модел и фен на нетипичните спортни провокации, Йоанна Митова, деятел в самодейността Горичка и основател на новаторското пространство Metta и Искрен Тончев – Искрата под вещото управление на планинския бегач и рекордьор Кирил Николов – Дизела.

Повече за акцията и видео от техните прекарвания със ZOE в града очаквайте скоро на http://24zoe.renault.bg; 

….

Renault Zoe основава ново измерение в света на електрическите коли. Най-популярният електрически автомобил в Европа, с помощта на своята нова батерия Zoe към този момент изминава 400 км в града и отвън него - два пъти повече, в сравнение с моделът оферираше при своя дебют. Днес Zoe стига по-далеч, a ти се наслаждаваш на по-дълги и вълнуващи пътувания без да мислиш къде ще го заредиш.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР