Актьорът Веселин Плачков коментира престоя си в Къщата на ВИП

...
Актьорът Веселин Плачков коментира престоя си в Къщата на ВИП
Коментари Харесай

Веселин Плачков за Кулагин: Няма как да бия по-слаб физически от мен. Искаше да е шутът на Къщата, но го докара само на дрехи

Актьорът Веселин Плачков разяснява престоя си в Къщата на " ВИП Брадър ", която напусна преди няколко дни поради проблем с клаустрофобията, откакто го вкараха в отделена и тясна стая. Той бе пратен там след сериозен спор с Валентин Кулагин, на който съвсем скочи физически.

" Като някогашен участник в предаването Марияна Попова няма по какъв начин да ме е подготвила за това, което ще се случи, защото сезон със сезон не си наподобяват. Колкото до Кулагин, няма мъж, който би издържал неговото държание. Момчето искаше да е в ролята на шут. Знаете, че във всяко царство е имало по един шут. Но той го беше докарал като шут единствено на облекла. Дано в живота да е различен, това да е роля, да е единствено в изискванията на играта. Той е озлобен, което ме тормози. Разбрах, че сме комшии, само че аз не го познавам от там, нека и да не го видя край нас ", разяснява Плачков в предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".



" Как ще удрям по-слаб физически от мен човек. А и в Къщата има камери. Няма по какъв начин да желая да виждам тези фрагменти до края на живота си. Като дребен открих едно - в подобен тип спречквания, дали си надвит или победител, срамът е идентичен ", разяснява още артистът.

Той разкри още, че през първия ден в Къщата е посетил 34 пъти по дребна потребност тоалетната в Къщата, заради огромно напрежение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР