Актьорът Тончо Токмакчиев, който е сред известните цесекари, изрази разочарование

...
Актьорът Тончо Токмакчиев, който е сред известните цесекари, изрази разочарование
Коментари Харесай

Известен фен на ЦСКА: Клубът не се ръководи добре, титлата е мираж 14 години

Актьорът Тончо Токмакчиев, който е измежду известните цесекари, изрази отчаяние от протичащото се с обичания му тим. Припомняме, че преди време някогашната звезда на " Ку-ку " и " Каналето " беше член на Управителния съвет на ЦСКА. Тончо призна, че от най-малко пет-шест години не е бил на стадиона за мач с Левски.

" Защо съм разлюбил ЦСКА ли? Чакайте. Не, не. Аз си обичам ЦСКА. Винаги съм бил цесекар. Но вижте по какъв начин се ръководи клубът. Не се управлява добре, откакто купата е мираж към този момент 14 години, а горе-долу се печели купата. Това триумфи за отбор от ранга на ЦСКА ли са? За да имаш тим, би трябвало да притежаваш играчи. Големи играчи. Последният подобен в ЦСКА беше Жуниор Мораес. Сега имената им не знам, почтено. И става едно текучество. Страшна работа. Един пристигна, различен си тръгне. Никаква диря не оставят. Победоносна, шампионска диря имам поради. Това са второразрядни футболисти, които с лопата да ги ринем. Е, по какъв начин да станем първенци, кажете ми, по какъв начин?! 
 Стойчо: Не съм изменник и никой не може да ми отнеме ЦСКА от сърцето, да пуснат записа с Гриша Ганчев Стойчо: Не съм изменник и никой не може да ми отнеме ЦСКА от сърцето, да пуснат записа с Гриша Ганчев
Ето в този момент от Левски сме паднали. Казвам паднали, тъй като аз не съм гледал безконечното дерби от три-четири години по малкия екран, а най-малко от пет-шест години не съм следил Левски - ЦСКА от трибуните. Какво да върша на стадиона? Там множеството почитатели са едни и същи – озлобени, викат, крещят, псуват. Ако им извършите една анкета и ги попитате да назоват имената на всички от техния тим, те нито едно име няма да ви кажат ", показа артистът пред " Блиц ".

Снимка: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР