Актьорът Томас Джеферсън Бърд е бил прострелян смъртоносно в Джорджия

...
Актьорът Томас Джеферсън Бърд е бил прострелян смъртоносно в Джорджия
Коментари Харесай

Актьорът Томас Джеферсън Бърд е застрелян в Атланта

Актьорът Томас Джеферсън Бърд е бил прострелян смъртоносно в Джорджия в събота сутринта. Информацията оповестява, цитирайки представителя на полицията в Атланта Антъни Грант.

Полицейските чиновници са се отзовали на сигнал за ранен човек в югозападната част на Атланта. Когато служителите на реда са пристигнали, Бърд е бил открит в безжизнено положение, споделят от полицията.

70-годишният артист е разгласен за мъртъв на мястото на случая с голям брой огнестрелни рани в гърба, допълват от полицията.

Смъртта му и събитията към нея сега се проверяват от полицията.

Томас Джеферсън Бърд Снимка: Getty Images

Томас Джеферсън Бърд е роден в Грифин, южно от Атланта. Получава бакалавърска степен в колежа " Морис Браун " в Атланта и магистърска степен в Калифорнийския институт по изкуствата.

Като артист Томас Джеферсън Бърд е взел участие в доста филми на режисьора Спайк Лий, в това число " He Got Game ", " Get on the Bus " и " Clockers ".

Томас Джеферсън Бърд има номинация за премията " Тони " за най-хубав артист за осъществяването си в бродуейската пиеса " Ma Rainey's Black Bottom " през 2003 година



" С голяма горест оповестявам за трагичното ликвидиране на нашия обичан брат Томас Джеферсън Бърд нощес в Атланта, Джорджия ", написа Спайк Лий в Инстаграм профила си.



" Том е моят човек ", сподели още режисьорът. " Нека всички изразим своите съболезнования и благословия към фамилията му. Почивай в мир, брат Бърд. "

Вижте повече за Томас Джеферсън Бърд в

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР