Актьорът Том Круз изненадващо бе удостоен с почетна награда Златна

...
Актьорът Том Круз изненадващо бе удостоен с почетна награда Златна
Коментари Харесай

Изненадаха Том Круз с почетна „Златна палма“ в Кан

Актьорът Том Круз изненадващо бе почетен с почетна премия „ Златна палма “ на 75-ото издание на кинофестивала в Кан, където показа кино лентата Top Gun: Maverick. Той получи наградата преди прожекцията на номинираната за „ Оскар “ лента, която бе приветствана с петминутни овации от публиката, станала на крайници след края й.

Преди да получи „ Златната палма “, която очевидно не очакваше, холивудският артист бе почетен от уредниците с видеомонтаж от фрагменти, запечатали знакови моменти от кариерата му в киното. Преди това френски военни самолети прелетяха в небето над курорта и пръснаха пушек в синьо, бяло и алено – цветовете на френския трикольор. Ескадрилата мина над фестивалния замък на бул. „ Кроазет “ директно преди звездата от „ Топ Гън: Маверик “ да се появи на сцената за изявление преди прожекцията.

„ Невероятна вечер и невероятни времена “, обърна се Круз към феновете си. Действието в новия филм се развива 36 години след събитията в истинската лента, излязла през 1986-а. „ Минаха 36 години от основаването на „ Топ Гън “ и поради пандемията трябваше да чакаме още две години, преди да пуснем този филм “, сподели известният артист. Той благодари на екипа на Paramount, работил по продължението, и увери, че в никакъв случай няма да не помни довечера.

Том Круз идва на фестивала в Кан за първи път от три десетилетия, напомня Аssociated Press. През 2019 година лауреат на почетна „ Златна палма “ стана френската кинолегенда Ален Делон, а през 2021 година тя бе връчена на американската актриса Джоди Фостър и на италианския режисьор Марко Белокио.

Що се отнася до тези, които към момента не са гледали Top Gun: Maverick с Том Круз, а те са голямото болшинство фенове (предпремиерата за България е на 26 май), в случай че се съсредоточат в филмовия откъс на кино лентата, ще виждат изтребител, който наподобява на Су-57. В един от фрагментите има въздушна борба сред съветски аероплан и американски F-14 Tomcat. През март държавната корпорация „ Ростех “ предложения Том Круз на интернационалното авиошоу MAKS-2023, с цел да се запознае от близко с съветския изтребител от пето потомство Су-57.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР