Актьорът Том Ханкс получи титлата почетен доктор и изнесе реч

...
Актьорът Том Ханкс получи титлата почетен доктор и изнесе реч
Коментари Харесай

Том Ханкс получи титлата почетен доктор и изнесе реч в Харвардския университет

Актьорът Том Ханкс получи купата почетен лекар и изнесе тирада на церемонията по дипломирането на випуск 2023 на университета Харвард, заяви АП.

Двукратният притежател на премия „ Оскар “ посъветва завършващите студенти да се борят в името на истината и американските идеали като супергерои, както и да се опълчват на всеки, който изкривява истината за лична полза.

„ Да казваш истината към този момент не е пример за социална изгода “, сподели той. „ Вече не е мехлемът за страховете ни и не диктува дейностите ни. Истината към този момент се счита за податлива на мненията и игрите с нулев резултат. Това значи, че присъстващите 9 000 студенти на 372-ата гала по довеждане докрай на Харвардския университет би трябвало да вземат значимо решение ", сподели Ханкс, който е влизал в функциите на астронавт, боец, дете в тялото на зрял мъж и даже професор от Харвард в границите на дългата си холивудска кариера.

„ Всички възрастни са изправени пред същия избор и би трябвало да вземат решение да бъдат един от трите типа американци: тези, които поддържат свободата на всички хора; тези, които отказват; или тези, които са безразлични “, посочи звездата. „ Само първите поставят напъните за основаването на един по-съвършен съюз, една неделима нация. Останалите пречат. “

Президентът на Харвардския университет Лорънс Бакоу подари на артиста волейболна топка с логото на Харвард, която препраща към ролята на Ханкс във кино лентата „ Корабокрушенецът “, където той приказва на остаряла волейболна топка, с цел да опази здравия си разсъдък.

Ханкс, който също беше почетен с купата почетен лекар в влиятелния университет, се пошегува с неналичието си на университетски квалификации, до момента в който е заобиколен от някои от най-ярките мозъци в света. Актьорът театралничи за фотоси с преподаватели и поздрави десетки студенти, които са приключили “summa cum laude ” (с най-високо отличие).
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР