Актьорът се променил до неузнаваемост. Когато Кристофър Кастил се появява в

...
Актьорът се променил до неузнаваемост.
Когато Кристофър Кастил се появява в
Коментари Харесай

Без очила и с повече килца: няма да познаете момчето от „Бетовен“

Актьорът се трансформирал до неразбираемост.

Когато Кристофър Кастил се появява в Бетовен в ролята на Тед Нютон, той е единствено на 11 години. След премиерата на кино лентата младият артист се събудил прочут, само че по този начин и не съумя да стане същинска звезда.

„ През по-голямата част от времето играех нърд хлапе “, споделя Кастил, „ тъй че ролята на Тед ми беше комфортна “.

След Бетовен той продължава кариерата си в паметния сериал „ Стъпка по стъпка “ като Марк Фостър в интервала 1992-1998 година

Кастил обаче не изискал да продължи в живота си с актьорската специалност. След като взе участие в редица планове и озвучил един от героите в анимационния филм „ Хей, Арнолд! “, Кристофър прекратил кариерата си.

Актьорството му е присъщ гений, само че с придвижване на възрастта осъзнал, че преподаването е същинското му предопределение.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Mason (@popculturenewsdude)

Впоследствие получава магистърска степен от университета Биола в Калифорния и стартира да преподава история. Кастил твърди, че не е сбъркал с избора на специалност в живота си. От връзката със студентите той получава същинско наслаждение, което не може да вземе от снимачната площадка.

„ Просто желаех да бъда естествен “, сподели Кастил, „ нямах време да върша това, което правеше всеки различен естествен младеж по това време. “

В момента Кастил е преподавател по история на Съединени американски щати в гимназия Дауни и професор по политически науки в университета Биола. За него преподаването е най-забавната и вълнуваща работа, която в миналото е имал. Той просто обича това, което прави и какъв брой предизвикателно е преподаването.

Що се отнася до външния тип на 42-годишния Кастил, през годините той се трансформирал фрапантно. Бившият артист е свалил очилата и е станал очевидно по-едър.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР