Актьорът продължава да е в неизвестност вече близо две седмици,

...
Актьорът продължава да е в неизвестност вече близо две седмици,
Коментари Харесай

13 дни без следа от Джулиан Сандс. Брат му се страхува, че актьорът е изчезнал завинаги

Актьорът продължава да е в неопределеност към този момент близо две седмици, до момента в който управляващите в Калифорния не престават да го търсят.

Семейството на холивудската звезда изрази признателност към " героичните старания " на управляващите, които към момента търсят Сандс.

" Сърдечно благодарим на състрадателните членове на шерифския отдел на окръг Сан Бернардино, които координират издирването на обичания ни Джулиан, и не на последно място на героичните екипи за търсене, които самоуверено се борят с сложните условия, с цел да го върнат вкъщи ", се споделя тяхно изказване.

65-годишният артист изчезна на 13 януари по време на поход в планината Сан Габриел, северно от Лос Анджелис. Калифорнийските управляващи не съумяват да открият артиста, като показват, че рисковите стихии в региона са попречили интервенцията им.

Братът на Джулиан - Ник Сандс, споделя пред BBC, че към този момент се е " сбогувал " с него.

" Примирих се с обстоятелството, че го няма. И за мен това е методът, по който се оправям. Предполагам, че всички към момента се надяваме, само че в съзнанието си знам, че той си е отишъл и поради това към този момент се сбогувах с него ", споделя Ник Сандс.

Брат му споделя, че избира да си мисли за това в сравнение с за облика на Джулиан, който лежи ранен някъде в планината. Трите деца и брачната половинка на артиста обаче към момента се надяват той да бъде открит. Издирването продължава, като в интервенцията вземат участие локални и извънградски сили - както и няколко профилирани екипи.

Джулиан Сандс е роден във Англия, само че през 80-те години на предишния век се реалокира в Калифорния, с цел да преследва холивудска кариера след триумфа на сантименталния филм с негово присъединяване " Стая с аспект " от 1985 година

Влизал е в ролята на сина на Сатаната в свръхестествения трилър от 1989 година " Warlock " и продължението му " Warlock: Армагедон ". Други кино заглавия с негово присъединяване включват " Кръв и кости ", " The Killing Fields ", " Arachnophobia " и " Leaving Las Vegas ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР